De Pleats
Schoolstraat 82
9251 ED - Burgum

Telefoon 0511 - 461556
Fax 0511 - 469161

E-mail info@depleats.nl

KvK 01098654
BTW nr NL8122.65.221.B01

Openingstijden
De Pleats is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 07.30 (!) uur. Ook voor trainingen, vergaderingen, koffie met gebak en lunch.
Op zaterdag zijn wij vanaf 09.30 uur geopend, zondags zijn wij gesloten.

Zo komt u bij De Pleats:
Rondom De Pleats zijn ruime parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren op de markt of naast De Pleats.
 
Zo vindt u ons: 
Vanaf Drachten / Nijega / Centrale as afslag Burgum. Na de brug op de rotonde 1e  rechts, 3e weg (inclusief eerste parallelweg) links, aan het eind rechts.
Vanaf Leeuwarden / Quatrebras in Burgum, 3e rotonde links, 3e weg (inclusief eerste parallelweg) links, aan het einde rechts.
Bij gebruik van uw navigatiesysteem kunt u het beste Markt 147 invoeren.

Christmas Carols

UNIEKE ENGELSE KERSTFEER MUZIEKTHEATERAVONDEN IN DE PLEATS

Voor de komende decembermaand wordt de Pleats op maandag 17 , dinsdag 18 en woensdag 19 december omgetoverd in Dickensachtige Stijl . Opera Compagnie Noord heeft een geheel oorspronkelijk Engels programma samengesteld waarbij het publiek in Dickensachtige sfeer wordt ondergedompeld. Bij binnenkomst zal een groot koor van Opera Compagnie Noord  olv Tjalling Wijnstra  U trakteren op Christmas Carols .

Tijdens deze avond zal U verder kennis kunnen maken met de hilarische eenakter en bekend van tv Dinner For One, Miss Sophie een rijke Engelse dame heeft de traditie om op haar verjaardag haar beste vrienden uit te nodigen voor een diner, omdat deze niet aanwezig kunnen zijn speelt de butler alle rollen en blijft hij zijn taak als butler ook vervullen dit leid tot komische en lachwekkende tafrelen. 

Hoofdmoot is de de komsiche Opera Rjochter en Sjuery , vertaald in het Frysk vanuit Trial by Jury van Gilbert en Sullivan. Muzikaal valt er veel te genieten van koor en solisten en is het verhaal  een aaneenschakeling van komsiche gebeurtenissen . Inmiddels zijn vanaf begin december de repetities in volle gang olv dirigent Tjalling Wijnstra en regisseur Elles Zwiers. Deze eigen productie in samenwerking met Culturele Commissie de Pleats  kan worden gezien als een opvolger van de komsiche opera Keapmaskeunsten welke in 2014 een kleine 3000 bezoekers trok naar de Pleats.
Kortom een avond die U niet mag missen ! op maandagavond 17 december is het exclusief diner aanvang 20.15 uur , op dinsdag 18 en woensdag 19 december inclusief 4 gangen diner aanvang 19.00 uur.

Bestellen kan via www.cultuurindepleats.nl
 

Geopend van maandag t/m zaterdag

Rolstoelvriendelijk

Fairtrade keurmerk

Altijd Gastvrij

De Pleats wordt aanbevolen door TripAdvisor