De Pleats
Schoolstraat 82
9251 ED - Burgum

Telefoon 0511 - 461556
Fax 0511 - 469161

E-mail info@depleats.nl

KvK 01098654
BTW nr NL8122.65.221.B01

Openingstijden
De Pleats is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 07.30 (!) uur. Ook voor trainingen, vergaderingen, koffie met gebak en lunch.
Op zaterdag zijn wij vanaf 09.30 uur geopend, zondags zijn wij gesloten.

Zo komt u bij De Pleats:
Rondom De Pleats zijn ruime parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren op de markt of naast De Pleats.
 
Zo vindt u ons: 
Vanaf Drachten / Nijega / Centrale as afslag Burgum. Na de brug op de rotonde 1e  rechts, 3e weg (inclusief eerste parallelweg) links, aan het eind rechts.
Vanaf Leeuwarden / Quatrebras in Burgum, 3e rotonde links, 3e weg (inclusief eerste parallelweg) links, aan het einde rechts.
Bij gebruik van uw navigatiesysteem kunt u het beste Markt 147 invoeren.

Veel gestelde vragen

Om uw vragen snel te kunnen beantwoorden hebben wij de meest gestelde vragen geselecteerd. Als u verdere vragen heeft kunt u ons bereiken op info@depleats.nl of op 0511 461556
 

Reserveren

Antwoord: Reserveren is niet verplicht, maar om teleurstelling te voorkomen zeker aan te raden. Vooral op donderdag, vrijdag en zaterdag kan het erg druk zijn waardoor het restaurant is volgeboekt. 
 

Antwoord: Bij uw reservering kunt u aangeven bij opmerkingen welke bijzonderheden van toepassing zijn. Klik hier om online te reserveren. Als u samen wilt bedenken wat een leuke verrassing is kunt u contact met ons opnemen via info@depleats.nl, bellen naar 0511-461556 of even binnen lopen. 
 

Antwoord: Om online te reserveren klikt u hier. U kunt ook telefonisch reserveren door 0511 461556 te bellen. 
 

KORTING EN BONNEN/CHEQUES

Wij werken met eigen kadobonnen waardoor externe bonnen niet geldig zijn bij De Pleats.

Antwoord: Om een De Pleats kadobon te bestellen kunt u hier klikken. Daarnaast kunt u telefonisch een bon bestellen door te bellen naar 0511 461556 of u kunt natuurlijk in het restaurant een kadobon kopen. 
 

Onze dinerbonnen zijn onbeperkt geldig en kunnen ook na de uiterste inleverdatum nog worden ingeleverd. 

Antwoord: Dinercheque, High Tea, Wine Time, Baby Shower High Tea. 

PRAKTISCH

Wij zorgen ervoor dat u kunt gaan en staan waar u wilt. Het gehele restaurant is vrijwel gelijkvloers en bij drempels zijn er een mobiele hellingbaan aanwezig zodat u gemakkelijk door de zalen heen kunt gaan.

Op de markt in Burgum kunt u gratis parkeren zonder dat u zich in een blauwe zone bevindt. Dit is ook mogelijk op het terrein van De Pleats.
Kijk hier voor meer informatie.

Antwoord: De Pleats is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 07.30 uur. Ook voor trainingen, vergaderen, koffie met gebak en lunch.  Op zaterdag zijn wij vanaf 09.30 uur geopend, zondags zijn wij gesloten.   
 

Antwoord: De Pleats heeft ten alle tijden verkleedkleding, speelgoed en kleurplaten aanwezig. Hierdoor hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Tijdens kerst, Pasen en met sinterklaas is zelfs een nanny aanwezig. Dit wordt ook via de website en social media gecommuniceerd. 
 

Antwoord: Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te  voorzien in uw behoeftes en deze te overtreffen. Wanneer u het gevoel heeft dat u feedback met ons wilt delen, horen wij dit graag via info@depleats.nl of telefonisch via 0511 461556. Zo kunnen wij ons aanbod en service blijven verbeteren. 
 

Antwoord: Ook met het openbaar vervoer is de Pleats goed bereikbaar.  Vanuit richting Leeuwarden: lijnbus 19 (richting Oosterwolde of Assen) of lijnbus 20 (richting Heerenveen of Drachten).   Vanuit richting Drachten: lijnbus 19 of 20 (richting Leeuwarden).   Vanuit richting Dokkum: lijnbus 53 richting Burgum  U kunt uitstappen bij bushalte Kwekerstrjitte of bushalte Zwembad. Dan is het nog 5 minuten lopen naar de Pleats.  Op 9292.nl vindt u de actuele vertrektijden van de bushalte Kwekerstrjitte en bushalte Zwembad.

ETEN EN DRINKEN

Antwoord: Wij hebben een speciale allergenenkaart. Als u een allergie hebt kunt u dit het beste van tevoren aangeven, vaak kan uw favoriete gerecht met wat aanpassingen toch gemaakt worden. Klik hier voor de allergenenkaart.
 

Antwoord: Speciaal voor u hebben wij de kleine eters porties ontwikkelt waarbij het vlees en vis in kleinere porties is bereid zodat u geen voedsel hoeft te verspillen en natuurlijk minder betaald.

Financiële zaken

Antwoord: Het is mogelijk om apart af te rekenen waarbij wij verzoeken van te voren aan te geven dat dit wenselijk is. Dit scheelt veel tijd bij het afrekenen en laat het proces zo soepel mogelijk verlopen

Geopend van maandag t/m zaterdag

Rolstoelvriendelijk

Fairtrade keurmerk

Altijd Gastvrij

De Pleats wordt aanbevolen door TripAdvisor
Arrangementen
Een greep uit onze arrangementen
Bekijk alle arrangementen
Uitstapjes in de omgeving

Fiets Arrangement
€28,95 p.p.

Start de tocht met koffie en Friese Oranjekoek. Vervolgens kiest u een van de ......

Lees meer

High Tea

Skoalstrjitte tea
€17,50 p.p.

2 huisgemaakte petit fours Brownie Profiteroles Bonbons Kleine sandwich gezond Glaasje tomatensoep Warm mini saucijzenbroodje Twee Kwekkeboom bitterballen Diverse theesoorten en verse ......

Lees meer

High Tea

Van Uylenburg tea
€21,50 p.p.

Scone met cream en jam 2 huisgemaakte petit fours Brownie Profiteroles Bonbons Kleine sandwich gezond Mini vers fruit Glaasje tomatensoep Groentequiche Twee Kwekkeboom ......

Lees meer