De Pleats
Schoolstraat 82
9251 ED - Burgum

Telefoon 0511 - 461556
Fax 0511 - 469161

E-mail info@depleats.nl

KvK 01098654
BTW nr NL8122.65.221.B01

Openingstijden
De Pleats is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 7.30 uur. Ook voor trainingen, vergaderingen, koffie met gebak en lunch.
Op zaterdag zijn wij vanaf 09.00 uur geopend, zondags zijn wij gesloten.

Parkeren
Rondom De Pleats zijn ruime parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren op De Markt of op het parkeerterrein naast De Pleats.
 
Zo vindt u ons: 
Vanaf Drachten / Nijega / Centrale As afslag Burgum. Na de brug op de rotonde 1e rechts, 3e weg (inclusief eerste parallelweg) links, aan het eind rechts.
Vanaf Leeuwarden / Quatrebras in Burgum, 3e rotonde links, 3e weg (inclusief eerste parallelweg) links, aan het einde rechts.
Bij gebruik van uw navigatiesysteem kunt u het beste Markt 147 invoeren.

Veel gestelde vragen

Om uw vragen snel te kunnen beantwoorden hebben wij de meest gestelde vragen geselecteerd. Als u verdere vragen heeft kunt u ons bereiken op info@depleats.nl of op 0511 461556
 

Reserveren

Reserveren is niet verplicht, maar als u verzekerd wilt zijn van een plekje is het wel handig! 
Als u met een groep groter dan vier personen komt wordt u wel vriendelijk verzocht te reserveren.

Antwoord: Bij uw reservering kunt u aangeven bij opmerkingen welke bijzonderheden van toepassing zijn. Klik hier om online te reserveren. Als u samen wilt bedenken wat een leuke verrassing is kunt u contact met ons opnemen via info@depleats.nl, bellen naar 0511-461556 of even binnen lopen. 
 

Om online te reserveren klikt u hier. U kunt ook telefonisch reserveren door 0511 461556 te bellen. 
 

KORTING EN BONNEN/CHEQUES

De waarde van de kadobon kan in De Pleats besteed worden en is niet gebonden aan een product. Zo kunt u een dinerbon ook gebruiken voor een high tea of voor koffie met gebak. Tevens hoeft het bedrag op de bon niet in één keer uitgegeven te worden.

Om een De Pleats kadobon te bestellen kunt u hier klikken. Daarnaast kunt u telefonisch een bon bestellen door te bellen naar 0511 461556 of u kunt natuurlijk in het restaurant een kadobon kopen. 
 

Wij werken met eigen kadobonnen waardoor externe bonnen niet geldig zijn bij De Pleats.

Onze dinerbonnen zijn onbeperkt geldig.

Dinercheque, High Tea, Wine Time, Baby Shower High Tea.

PRAKTISCH

Het gehele restaurant is vrijwel gelijkvloers en bij drempels is er een mobiele hellingbaan aanwezig zodat u zich gemakkelijk door het gebouw kunt verplaatsen.

Op De Markt in Burgum kunt u gratis parkeren zonder dat u zich in een blauwe zone bevindt. Dit is ook mogelijk op het eigen parkeerterrein van De Pleats, aan de Marktzijde van het gebouw.
Kijk hier voor meer informatie.

De Pleats is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 07.30 uur. Ook voor trainingen, vergaderen, koffie met gebak en lunch.  Op zaterdag zijn wij vanaf 09.00 uur geopend, zondags zijn wij gesloten.   

 

De Pleats heeft ten alle tijden verkleedkleding, speelgoed en kleurplaten aanwezig. Hierdoor hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Tijdens kerst, Pasen en met Sinterklaas is zelfs een nanny aanwezig. Dit wordt ook via de website en social media gecommuniceerd. 
 

Klik hier om te actuele vacatures te bekijken / en om te solliciteren. Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen naar info@depleats.nl.
 

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te  voorzien in uw behoeftes en deze te overtreffen. Wanneer u het gevoel heeft dat u feedback met ons wilt delen, horen wij dit graag via info@depleats.nl of telefonisch via 0511 461556. Zo kunnen wij ons aanbod en service blijven verbeteren. 
 

Antwoord: (richting Leeuwarden).   Vanuit richting Dokkum: lijnbus 53 richting Burgum  U kunt uitstappen bij bushalte Kwekerstrjitte of bushalte Zwembad. Dan is het nog 5 minuten lopen naar de Pleats.  Op 9292.nl vindt u de actuele vertrektijden van de bushalte Kwekerstrjitte en bushalte Zwembad.

ETEN EN DRINKEN

Als u een allergie heeft kunt u dit het beste van tevoren aangeven, vaak kan uw favoriete gerecht met wat aanpassingen toch gemaakt worden.
 

Op onze kaart zijn ook gerechten te vinden die in een kleine portie te bestellen zijn. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een voorgerecht als hoofdgerecht te bestellen.

Financiële zaken

Voor grote groepen is het niet mogelijk om apart af te rekenen.

Geopend van maandag t/m zaterdag

Rolstoelvriendelijk

Fairtrade keurmerk

Altijd Gastvrij

De Pleats wordt aanbevolen door TripAdvisor
De Pleats arrangementen
Een greep uit ons aanbod.
High Beer

High beer
25,95 p.p.

Drie speciaal biertjes Brood met smeersels Luxe zoutjes en nootjes Streekkaas Drie soorten worst Procuitto meloen Rundercarpacio Sparerib Gehaktballetje met stroganoff saus Bittergarnituur Gamba spiesje

Lees meer

High Tea

Van Uylenburg tea
€24,95 p.p.

Scone met cream en jam Huisgemaakte cupcake Mini petit four Brownie Profiterol Bonbons Kleine sandwich gezond Mini vers fruit Glaasje tomatensoep Groentequiche Twee Bourgondiër bitterballen Warme petit crolines  Diverse theesoorten en verse muntthee naar wens

Lees meer

Wine Time

Wine Time arrangement
€25,95 p.p.

Ontvangst met glas Cava Twee glazen wijn Brood met smeersels Luxe zoutjes en nootjes Olijven Kaasplankje Groente crudite met dipsaus Caprese spies Gerookte zalm Lauwwarme toast met brie Quiche  Gamba spiesje Uitbreiden met een bitterbal € 0,65 per stuk. 

Lees meer